Послуги університету



Плазмова технологія екологічно чистої екстракції казеїну


Резюме:  розробки є створення технології виробництва казеїну без використання нейтралізуючих кислотність очисних пристроїв Робота є модифікацією розроблених раніше технологій [1] виробництва екологічно чистих харчових продуктів при використанні екологічно безпечних технологій. Кислотний метод одержання казеїну потребує суттєвих матеріальних затрат для знешкодження відходів технологічно процесу осадження казеїну і забезпечення його екологічності, але не гарантує без використання додаткових обеззаражувальних процедур відсутність шкідливих бактерій у одержаному продукті.

Опис:  Pозробки є створення технології виробництва казеїну без використання нейтралізуючих кислотність очисних пристроїв Робота є модифікацією розроблених раніше технологій виробництва екологічно чистих харчових продуктів при використанні екологічно безпечних технологій. Кислотний метод одержання казеїну потребує суттєвих матеріальних затрат для знешкодження відходів технологічно процесу осадження казеїну і забезпечення його екологічності, але не гарантує без використання додаткових обеззаражувальних процедур відсутність шкідливих бактерій у одержаному продукті. Цих недоліків позбавлений запропонований нижче метод осадження казеїну при використанні плазмового розряду. В цьому методі осадження казеїну дія екологічно агресивних коагулянтів замінюється дією продуктів обробки сировини (молока, обрата) плазмовим розрядом. Під дією холодної плазми електричного розряду утворюється хімічно активні частки, що поступають у сировину. Під дією нерівноважних іонів у речовині відбувається процес коагуляції речовини і паралельно проводиться її знезараження, що приводить до зменшення кількості бактерій. Через час, що перевищує час життя іонів, одержані продукти стають екологічно нейтральними і не потребують додаткової обробки для їх утилізації.

Переваги та інновації:  *

Стадія готовності:  Пропозиція в стадії розробки

Опис шуканого партнера:  Підприємства по виробництву казеїну, харчової та легкої промисловості. Очікування від партнерів – фінансування робіт, визначення технологічних режимів та створення промислових зразків.

Мова спілкування:  English / Русский язык / Українська мова

Пропозиція (файл PDF):  Завантажити



	

Завантажити пропозицію on-line.





← Повернення до списку

Вгору