Наукові публікації університету

Вплив фітовірусів на якість продукції томатів


ID: 107782
Кількість показів: 63
дата змінення: 11.10.2016 16:56:52
Ким змінено (ім'я): (bio_20) Світлана Петренко
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Праці конференції
Кількість сторінок:  5
Рік видання:  2013
Звітний рік:  2014
Видання:  Матеріали всеукр. науково-практичної конф. «Виробництво екологічно безпечної сільськогосподарської продукції: проблеми та перспективи». 10-11 жовтня 2013 р., Ніжин
Том:  1
Номери сторінок:  3-7
Галузь науки:  Науки про рослини та тварин
Автори,співробітники Університету:  Міщенко Лідія Трохимівна / Дуніч Аліна Анатоліївна / 
Кафедра / Відділ:  Вірусології / НДЛ "Екології вірусів та діагностики вірусних захворювань"
№ теми: 
Ключові слова:  М-вірусу картоплі, Y-вірусу картоплі, Lycopersicon esculentum Mill.,каротиноїди, лікопін, β-каротин
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  так
Інститут/Факультет:  ННЦ "Інститут біології та медицини"

Повернення до списку

Вгору