Наукові публікації університету

Пріоритети інноваційної діяльності підприємств в умовах сталого розвитку


ID: 123479
Кількість показів: 52
дата змінення: 13.11.2014 16:15:52
Ким змінено (ім'я): (econom9) Тетяна Онисенко
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  3
Рік видання:  2008
Звітний рік:  2008
Видання:  Наукові праці Національного університету харчових технологій (Scientific Works National University of Food Technologies)
Том:  25
Номери сторінок:  122-124
Автори,співробітники Університету:  Андреюк Наталія Вікторівна
Кафедра / Відділ:  Економіка підприємства
№ теми: 
Посилання на статтю (посилання на рецензію в журналі (для монографій):  http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=S&I21DBN=REF&P21DBN=REF&S21FMT=fullwebr&S21ALL=%28%3C.%3EA%3D%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D1%8E%D0%BA%20%D0%9D$%3C.%3E%29&FT_REQUEST=&FT_PREFIX=&Z21ID=&S21STN=1&S21REF=10&S21CNR=20
Ключові слова:  інновації, інноваційна діяльність, інноваційна продукція, інноваційні технології
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Економічний факультет

Повернення до списку

Вгору