Наукові публікації університету

Роль антиоксидантних ензимів і ліпідів в адаптивних реакціях рослин салату сійного (Lactuca sativa L.) за дії іонів кадмію


ID: 127471
Кількість показів: 68
дата змінення: 23.11.2018 23:44:24
Ким змінено (ім'я): (bio_24) Олеся Серга
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Тези
Кількість сторінок:  2
Рік видання:  2014
Звітний рік:  2014
Видання:  Матеріали ХІ Українського біохімічного конгресу
Том:  86
Номери сторінок:  166-167
Галузь науки:  Біохімія
Автори,співробітники Університету:  Косик Оксана Іванівна
Автори,студенти та аспіранти Університету:  Бабушкіна О.О. / 
Кафедра / Відділ:  НДЛ "Фізіологічних основ продуктивності рослин"
№ теми: 
Посилання на статтю (посилання на рецензію в журналі (для монографій):  http://ubj.biochemistry.org.ua/images/stories/pdf/2014/UBJ_2014_86/UBJ_2014_86(5,Suppl_1).pdf
Ключові слова:  антиоксидантні ензими, ліпіди, адаптивні реакції, салат сійний (Lactuca sativa L.), іони кадмію
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  ННЦ "Інститут біології та медицини"

Повернення до списку

Вгору