Наукові публікації університету

Інноваційні резерви підвищення продуктивності праці на вітчизняних підприємствах цукрової галузі


ID: 148091
Кількість показів: 66
дата змінення: 01.09.2015 14:40:49
Ким змінено (ім'я): (econom9) Тетяна Онисенко
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  6
Рік видання:  2015
Звітний рік:  2015
Видання:  Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Економіка
Том:  170
Номери сторінок:  44-49
Галузь науки:  Економіка / Бізнес
Автори,співробітники Університету: 
Кількість недоданих авторів:  0
Кафедра / Відділ:  Економіка підприємства
Посилання на статтю (посилання на рецензію в журналі (для монографій):  http://bulletin-econom.univ.kiev.ua/articles/2015/170/8.pdf
Ключові слова:  продуктивність праці; інноваційні резерви; управлінські інновації; аутсорсинг; оптимальний технологічний режим виробництва цукру; цукрова галузь
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Економічний факультет

Повернення до списку

Вгору