Наукові публікації університету

Шляхи створення стратегічних конкурентних переваг підприємств м'ясо-молочної галузі України


ID: 148287
Кількість показів: 49
дата змінення: 08.09.2015 21:29:05
Ким змінено (ім'я): (econom9) Тетяна Онисенко
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Тези
Кількість сторінок:  3
Рік видання:  2015
Звітний рік:  2015
Видання:  Перспективи розвитку економічної системи в умовах нестабільності: Міжнародна науково-практична конференція
Том:  1
Номери сторінок:  99-101
Галузь науки:  Економіка / Бізнес
Автори,співробітники Університету: 
Кафедра / Відділ:  Економіка підприємства
№ теми: 
Ключові слова:  Стратегічні переваги, лідерство у витратах, диференціація продукції; сертифікація продукції; сучасна організація бізнес-процесів
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Економічний факультет

Повернення до списку

Вгору