Наукові публікації університету

Development of recipes for the functional fruit spreads with reduced fructose content


ID: 149675
Кількість показів: 65
дата змінення: 25.11.2015 15:06:54
Ким змінено (ім'я): (bio_9) Людмила Гриценко
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Праці конференції
Кількість сторінок:  1
Рік видання:  2015
Звітний рік:  2015
Видання:  Зберігання та переробка продукції рослинництва: освіта, наука, інновації: Міжнародна науково-практична конференція присвячена 100-річчю від дня народження д.с.-г.н., проф. Лесика Б.В.
Том:  0
Номери сторінок:  8
Галузь науки:  Біохімія
Автори,співробітники Університету:   /  /  / Войцехівська Олена Василівна
Кафедра / Відділ:  Кафедра мікробіології та імунології / НДЛ "Фізіологічних основ продуктивності рослин"
№ теми: 
Посилання на статтю (посилання на рецензію в журналі (для монографій):  http://www.nubip.edu.ua/node/15249
Ключові слова:  Development of recipes, functional fruit spreads, fructose content
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  ННЦ "Інститут біології та медицини"

Повернення до списку

Вгору