Наукові публікації університету

Прогнозування термінів зберігання м’ясних напівфабрикатів, пакованих у різний спосіб


ID: 151586
Кількість показів: 35
дата змінення: 15.10.2015 14:17:52
Ким змінено (ім'я): (cyb10) Ірина Сімянчук
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  7
Рік видання:  2014
Звітний рік:  2015
Видання:  Наукові праці Національного університету харчових технологій (Scientific Works National University of Food Technologies)
Том:  20
Номери сторінок:  42-48
Галузь науки:  Інформатика
Автори,співробітники Університету:   / Потапенко Леонід Іванович
Кафедра / Відділ:  НДЛ Обчислювальних методів в механіці суцільних середовищ / Обчислювальної математики
№ теми: 
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Факультет комп'ютерних наук та кібернетики

Повернення до списку

Вгору