Наукові публікації університету

Influence of processing of yeast Saccharomyces cerevisiae with millimeter waves on fermentation indices in technology of bioethanol production


ID: 157216
Кількість показів: 94
дата змінення: 08.12.2015 15:48:50
Ким змінено (ім'я): (phys14) Ярослав Рибак
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  6
Рік видання:  2015
Звітний рік:  2015
Видання:  Surface Engineering and Applied Electrochemistry
Том:  2
Номери сторінок:  156-161
Галузь науки:  Фізика
Автори,співробітники Університету:  Якунов Андрій Васильович /  / Макара Володимир Арсенійович
Кількість недоданих авторів:  2
Кафедра / Відділ:  НДЛ Спектроскопія конденсованого стану речовини / НДЛ Фізика металів та кераміки / Оптики
№ теми:   / 
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Фізичний факультет

Повернення до списку

Вгору