Наукові публікації університету

Основні принципи Європейської системи продовольчого контролю


ID: 170665
Кількість показів: 34
дата змінення: 08.10.2016 14:36:03
Ким змінено (ім'я): (imv18) Анастасія Прядко
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Тези
Кількість сторінок:  5
Рік видання:  2016
Звітний рік:  2016
Видання:  "Шевченківська весна" 7 квітня 2016 Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених. Світове співтовариство: глобальні та регіональні виклики
Номери сторінок:  156-160
Галузь науки:  Соціальні науки, інші
Автори,співробітники Університету: 
Кафедра / Відділ:  Порівняльного та європейського права
№ теми: 
Ключові слова:  система безпеки харчових продуктів ЄС, Україна, принципи продовольчої безпеки
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Інститут міжнародних відносин

Повернення до списку

Вгору