Наукові публікації університету

Obtaining cationic starch and its using in shampoo production


ID: 175478
Кількість показів: 58
дата змінення: 01.11.2016 13:06:05
Ким змінено (ім'я): (chem14) Ігор Фесич
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Тези
Кількість сторінок:  1
Рік видання:  2016
Звітний рік:  2016
Видання:  Food Science for Well-being: Central European Congress on Food (CEFood)
Том:  8
Номери сторінок:  103
Галузь науки:  Хімія
Автори,співробітники Університету:   / Фесич Ігор Володимирович
Кількість недоданих авторів:  4
Кафедра / Відділ:  НДЛ Синтез неорганічних сполук та матеріалів для нової техніки
№ теми: 
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Хімічний факультет

Повернення до списку

Вгору