Наукові публікації університету

Виробництво органічної продукції та сировини тваринного походження: правила і норми


ID: 186637
Кількість показів: 79
дата змінення: 14.04.2017 09:29:35
Ким змінено (ім'я): (jurist17) Тарас Третяк
Вид роботи:  Науково-популярна публікація
Тип роботи:  Замітка
Кількість сторінок:  3
Рік видання:  2016
Звітний рік:  2017
Видання:  Агробізнес сьогодні
Випуск, частина:  19 (338)
Номери сторінок:  58-61
Галузь науки:  Соціальні науки, інші
Автори,співробітники Університету:  Коваленко Тетяна Олександрівна
Кафедра / Відділ:  Земельного та аграрного права
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Інститут права

Повернення до списку

Вгору