Наукові публікації університету

Правовий статус Європейського органу з безпеки харчових продуктів


ID: 191051
Кількість показів: 94
дата змінення: 06.09.2017 21:40:32
Ким змінено (ім'я): (imv18) Анастасія Прядко
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  14
Рік видання:  2016
Звітний рік:  2017
Видання:  Журнал порівняльного і європейського права [Електронне фахове видання]
Випуск, частина:  3
Номери сторінок:  73-86
Галузь науки:  Соціальні науки, інші
Автори,студенти та аспіранти Університету:  Прядко Анастасія Володимирівна
Кафедра / Відділ:  Порівняльного та європейського права
№ теми: 
Ключові слова:  Європейський орган з безпеки харчових продуктів, харчова безпека, право ЄС, сільське господарство, ЄС
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Інститут міжнародних відносин

Повернення до списку

Вгору