Наукові публікації університету

Tribological properties of beef tallow as lubricating grease


ID: 194731
Кількість показів: 27
дата змінення: 10.10.2017 14:12:04
Ким змінено (ім'я): (phys1) Ніна Хуторянська
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  11
Рік видання:  2017
Звітний рік:  2017
Видання:  Industrial Lubrication and Tribology
Номери сторінок:  1-11
Галузь науки:  Фізика
Автори,співробітники Університету:  Рево Сергій Лукич
Автори зовнішні:  Juozas Padgurskas / Raimundas Rukuiža / Ihor Mandziuk / Artūras Kupčinskas / Katerina Prisyazhna / Andrei Grigoriev / Inna Kavaliova
Кількість недоданих авторів:  0
Кафедра / Відділ:  НДЛ Фізика металів та кераміки / Фізики металів
№ теми:  17БП051-02
Посилання на статтю (посилання на рецензію в журналі (для монографій):  http://www.emeraldinsight.com/doi/abs/10.1108/ILT-01-2016-0014?journalCode=ilt
Ключові слова:  Additives, Wear, Friction coefficient, Beef tallow, Biological greases
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Фізичний факультет

Повернення до списку

Вгору