Наукові публікації університету

Стратегічний розвиток як фактор конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості


ID: 209154
Кількість показів: 55
дата змінення: 26.11.2018 17:13:09
Ким змінено (ім'я): (econom8) Ганна Матковська
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Матеріали конференції
Кількість сторінок:  4
Рік видання:  2018
Звітний рік:  2018
Видання:  Матеріали доповідей міжнародної науково-практичної конференції / Економічна система України в умовах глобалізаційних викликів ХХІ століття
Номери сторінок:  53-56
Галузь науки:  Економіка / Бізнес
Автори,співробітники Університету:  Бердар Маргарита Михайлівна
Кафедра / Відділ:  Підприємництва
Ключові слова:  Конкурентоспроможність підприємства, харчова промисловість, стратегія
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Економічний факультет

Повернення до списку

Вгору