Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Авторизація
Календар подій
Календар подій
Інструкції
Публікації Університету
Публікації Університету
Автори, співробітники
Видання
Структурні підрозділи
Звіти
Інструкції
Обладнання Університету
Послуги Університету
Аспірантам
Реєстрація на лекторій
Он-лайн лекції
Відеогалерея
Зустрічі
Відкритий університет
Миттєвості університету
Наукові публікації університету
Стратегічний розвиток як фактор конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості
ID: 209154
Кількість показів: 55
дата змінення: 26.11.2018 17:13:09
Ким змінено (ім'я): (econom8) Ганна Матковська
Вид роботи: Наукова публікація
Тип роботи: Матеріали конференції
Кількість сторінок: 4
Рік видання: 2018
Звітний рік: 2018
Видання:
Матеріали доповідей міжнародної науково-практичної конференції / Економічна система України в умовах глобалізаційних викликів ХХІ століття
Номери сторінок: 53-56
Галузь науки: Економіка / Бізнес
Автори,співробітники Університету:
Бердар Маргарита Михайлівна
Кафедра / Відділ:
Підприємництва
Ключові слова: Конкурентоспроможність підприємства, харчова промисловість, стратегія
Опубліковано за рішенням Вченої ради: ні
Інститут/Факультет:
Економічний факультет
Повернення до списку
Вгору