Наукові публікації університету

Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості


ID: 210311
Кількість показів: 16
дата змінення: 30.11.2018 15:41:54
Ким змінено (ім'я): (econom8) Ганна Матковська
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  5
Рік видання:  2018
Звітний рік:  2018
Видання:  Економіка та держава
Випуск, частина:  №6
Номери сторінок:  28-32
Галузь науки:  Економіка / Бізнес
Автори,співробітники Університету:  Бердар Маргарита Михайлівна
Автори зовнішні:  Бутко Микола Петорвич
Кафедра / Відділ:  Підприємництва
Ключові слова:  Виробничо-просторова організація підприємств харчової промисловості, підприємства
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Економічний факультет

Повернення до списку

Вгору