Наукові публікації університету

The cadmium effect on water content, pigment level and peroxidase activity in lettuce


ID: 221800
Кількість показів: 50
дата змінення: 23.11.2018 23:54:45
Ким змінено (ім'я): (bio_24) Олеся Серга
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Праці конференції
Кількість сторінок:  3
Рік видання:  2018
Звітний рік:  2018
Видання:  Сучасні методики, інновації та досвід практичного застосування у сфері біологічних наук: Міжнародна науково-практична конференція
Том:  2
Номери сторінок:  292-294
Галузь науки:  Біохімія
Автори,співробітники Університету:  Таран Наталія Юріївна / Косик Оксана Іванівна
Автори,студенти та аспіранти Університету: 
Кафедра / Відділ:  Фізіології та екології рослин
№ теми: 
Посилання на статтю (посилання на рецензію в журналі (для монографій):  http://luguniv.edu.ua/wp-content/uploads/2017/01/conf_20-21_10_17_lublin.pdf
Ключові слова:  cadmium effect, water content, pigment level,peroxidase activity, lettuce
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  ННЦ "Інститут біології та медицини"

Повернення до списку

Вгору