Наукові публікації університету

Структура споживчої цінності книги і функціональні взаємодії її компонентів


ID: 234631
Кількість показів: 41
дата змінення: 13.12.2019 10:30:39
Ким змінено (ім'я): (bilan) Тетяна Білан
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  4
Рік видання:  2018
Звітний рік:  2018
Видання:  Вісник книжкової палати
Випуск, частина:  6
Номери сторінок:  12-15
Галузь науки:  Соціальні науки, інші
Автори,співробітники Університету:  Бідун Анна Віталіївна
Кафедра / Відділ:  Реклами та зв’язків з громадськістю
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Інститут журналістики

Повернення до списку

Вгору