Наукові публікації університету

Інтенсифікація технології вилучення хітозан-меланінового комплексу як інноваційної харчової добавки


ID: 236779
Кількість показів: 19
дата змінення: 08.11.2019 17:38:02
Ким змінено (ім'я): (chem14) Ігор Фесич
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  4
Рік видання:  2019
Звітний рік:  2019
Видання:  Молодий вчений
Випуск, частина:  1
Номери сторінок:  278-281
Галузь науки:  Хімія
Автори,співробітники Університету:  Фесич Ігор Володимирович
Кількість недоданих авторів:  2
Кафедра / Відділ:  НДЛ Синтез неорганічних сполук та матеріалів для нової техніки / Неорганічної хімії
№ теми:  19БФ037-01
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Хімічний факультет

Повернення до списку

Вгору