Наукові публікації університету

Визначення фосфору в харчових продуктах методом ІЧ-спектроскопії


ID: 236792
Кількість показів: 37
дата змінення: 08.11.2019 17:57:10
Ким змінено (ім'я): (chem14) Ігор Фесич
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Тези
Кількість сторінок:  1
Рік видання:  2019
Звітний рік:  2019
Видання:  Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів
Том:  85
Випуск, частина:  2
Номери сторінок:  239
Галузь науки:  Хімія
Автори,співробітники Університету:  Фесич Ігор Володимирович
Кількість недоданих авторів:  1
Кафедра / Відділ:  НДЛ Синтез неорганічних сполук та матеріалів для нової техніки / Неорганічної хімії
№ теми:  19БФ037-01
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Хімічний факультет

Повернення до списку

Вгору