Наукові публікації університету

. Особливості біохімічного складу насіння сої за впливу вірусної інфекції


ID: 237928
Кількість показів: 47
дата змінення: 14.11.2019 12:18:55
Ким змінено (ім'я): (bio_31) Аліна Дуніч
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Матеріали конференції
Кількість сторінок:  2
Рік видання:  2019
Звітний рік:  2019
Видання:  Медична та клінічна хімія
Том:  21
Випуск, частина:  3(додаток)
Номери сторінок:  314-315
Галузь науки:  Біохімія
Автори,співробітники Університету:  Дуніч Аліна Анатоліївна / Міщенко Лідія Трохимівна
Автори зовнішні:  Молодченкова О.О. / Дащенко А.В.  / Лихота О.Б. / Рищакова О.В.
Кількість недоданих авторів:  3
Кафедра / Відділ:  Кафедра вірусології
№ теми:  19БФ036-03
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  ННЦ "Інститут біології та медицини"

Повернення до списку

Вгору