Наукові публікації університету

Мицеллярно-экстракционное концентрирование перметрина и α-циперметрина для газохроматографического определения в водах и пищевых продуктах


ID: 238952
Кількість показів: 37
дата змінення: 22.11.2019 13:56:22
Ким змінено (ім'я): (chem12) Анна Трохименко
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  7
Рік видання:  2018
Звітний рік:  2019
Видання:  Методы и объекты химического анализа (methods and objects of chemical analysis)
Том:  13
Випуск, частина:  4
Номери сторінок:  160-166
Галузь науки:  Хімія
Автори,співробітники Університету:  Дорощук Володимир Олександрович / Левчик Валентина Михайлівна
Автори,студенти та аспіранти Університету:  Киричук Тарас Володимирович
Кафедра / Відділ:  Аналітичної хімії / НДЛ Хімічного аналізу об'єктів навколишнього середовища та контролю виробництва
№ теми:  18БП037-01
Посилання на статтю (посилання на рецензію в журналі (для монографій):  https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-85068695637&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&sid=3d2f0af06c62ec408b0ae37f6b6ac299&sot=autdocs&sdt=autdocs&sl=17&s=AU-ID%287003330041%29&relpos=0&citeCnt=0&searchTerm=
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Хімічний факультет

Повернення до списку

Вгору