Наукові публікації університету

Щодо правового регулювання опромінення харчових продуктів в Україні


ID: 242440
Кількість показів: 27
дата змінення: 31.01.2020 14:43:52
Ким змінено (ім'я): (jurist21) Юлія Власенко
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Матеріали конференції
Кількість сторінок:  3
Рік видання:  2019
Звітний рік:  2020
Видання:  Правове забезпечення соціально-економічного розвитку: стан та перспективи: Всеукр. наук.-практ. конф., присвячена 35-річчю кафедри господарського права Донецького національного університету імені Василя Стуса
Номери сторінок:  221-223
Галузь науки:  Соціальні науки, інші
Автори,співробітники Університету:  Ковальчук Тетяна Григорівна
Кафедра / Відділ:  Екологічного права
Ключові слова:  опромінення харчових продуктів
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  ні
Інститут/Факультет:  Інститут права

Повернення до списку

Вгору