Наукові публікації університету

Актуальні проблеми контролю вмісту йоду в харчових продуктах, сільськогосподарській сировині та біологічних рідинах


ID: 62111
Кількість показів: 62
дата змінення: 14.10.2014 10:03:11
Ким змінено (ім'я): (admin) Адміністратор НДЧ
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  3
Рік видання:  2008
Звітний рік:  2009
Видання:  Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія
Том:  47
Номери сторінок:  0.0000
Автори,співробітники Університету:   / Трохименко Ольга Митрофанівна / 
Кафедра / Відділ:  Аналітичної хімії
Інститут/Факультет:  Хімічний факультет

Повернення до списку

Вгору