Наукові публікації університету

Мікрохвильова мінералізація в аналізі харчових продуктів на вміст йоду за реакцією Сендела-Кольтгофа


ID: 62624
Кількість показів: 90
дата змінення: 01.12.2015 10:47:29
Ким змінено (ім'я): (chem12) Анна Трохименко
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  5
Рік видання:  2009
Звітний рік:  2009
Видання:  Украинский химический журнал
Том:  75
Номери сторінок:  58-62
Галузь науки:  Хімія
Автори,співробітники Університету:   / Зуй Марина Федорівна /  / Гузій Писарева Наталія Євгенівна
Кафедра / Відділ:  Аналітичної хімії
Ключові слова:  йод реакція Сендела-Кольтгофа аналіз харчових продуктів
Опубліковано за рішенням Вченої ради:  так
Інститут/Факультет:  Хімічний факультет

Повернення до списку

Вгору