Наукові публікації університету

Контроль вмісту йоду в харчових продуктах, сільськогосподар-ській сировині та біологічних рідинах


ID: 74814
Кількість показів: 55
дата змінення: 14.10.2014 10:18:56
Ким змінено (ім'я): (admin) Адміністратор НДЧ
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Тези
Кількість сторінок:  1
Рік видання:  2010
Звітний рік:  2010
Видання:  Наукова конференція з аналітичної хімії, присвячена 100-річчю з дня народження І.В. П’ятницького, Київ, жовтень, 2010
Том:  1
Номери сторінок:  90.0000
Галузь науки:  Хімія
Автори,співробітники Університету:  Трохименко Ольга Митрофанівна
Кафедра / Відділ:  Аналітичної хімії
№ теми: 
Інститут/Факультет:  Хімічний факультет

Повернення до списку

Вгору