Наукові публікації університету

Характеристика фізіолого-біохімічних процесів у печінці при дії кверцетину, отриманого у новий спосіб


ID: 80015
Кількість показів: 114
дата змінення: 12.11.2016 00:13:35
Ким змінено (ім'я): (izh4) Ольга Хворостина
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  10
Рік видання:  2011
Звітний рік:  2012
Видання:  Вісник Черкаського університету. Серія Біологічні науки.
Том:  204
Номери сторінок:  21-30
Галузь науки:  Науки про рослини та тварин
Автори,співробітники Університету:   / Решетнік Євдокія Миколаївна /  / Макарчук Микола Юхимович / Косян Анатолій Михайлович / Таран Наталія Юріївна /  / Весельський Станіслав Павлович /  / Янчук Петро Іванович /  / 
Кафедра / Відділ:  Відділ Фізіології кровообігуї НДІ фізіології / Відділ загальної фізіології НДІ фізіології / Кафедра фізіології людини і тварин / Фізіології та екології рослин
№ теми: 
Ключові слова:  печінка, кверцетин
Інститут/Факультет:  ННЦ "Інститут біології та медицини"

Повернення до списку

Вгору