Наукові публікації університету

Пробопідготовка при визначенні йоду в продуктах харчування спектроскопічними методами


ID: 81268
Кількість показів: 87
дата змінення: 09.06.2020 12:31:18
Ким змінено (ім'я): (bilan) Тетяна Білан
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Тези
Кількість сторінок:  1
Рік видання:  2011
Звітний рік:  2011
Видання:  Львівські хімічні читання
Номери сторінок:  3
Галузь науки:  Хімія
Автори,співробітники Університету:  Гузій Писарева Наталія Євгенівна
Автори зовнішні:  Линник Світлана Леонідівна
Кафедра / Відділ:  Аналітичної хімії
№ теми: 
Інститут/Факультет:  Хімічний факультет

Повернення до списку

Вгору