Наукові публікації університету

Вплив ВЖКЯ на кількісний вміст хлорофілів, каротиноїдів та загальних цукрі у листках озимої пшениці в південному Степу України


ID: 98556
Кількість показів: 60
дата змінення: 11.01.2020 15:19:42
Ким змінено (ім'я): (bilan) Тетяна Білан
Вид роботи:  Наукова публікація
Тип роботи:  Наукова стаття
Кількість сторінок:  5
Рік видання:  2013
Звітний рік:  2013
Видання:  Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Біологія
Випуск, частина:  63
Номери сторінок:  29-33
Галузь науки:  Мікробіологія
Автори,співробітники Університету: 
Автори зовнішні: 
Кількість недоданих авторів:  3
Кафедра / Відділ:  Кафедра вірусології
№ теми: 
Ключові слова:  ВЖКЯ, хлорофіли, каротиноїди, цукри, озима пшениця
Інститут/Факультет:  ННЦ "Інститут біології та медицини"

Повернення до списку

Вгору