Видання

Food Chemistry


ID: 132351
Кількість показів: 76
дата змінення: 14.11.2016 21:22:23
Ким змінено (ім'я): (bio31) Ірина Белінська
Посилання на журнал, показники:  http://www.journals.elsevier.com/food-chemistry
Видано:  закордоном
Місце знаходження:  Elsevier

Значення імпакт фактора за Web of Science
IF: 4.23 | 2014

Значення SJR видання в Scopus
SJR: 1.62 | 2014


Публікації у виданні





Тип
Назва документу
Автори
Рік видання
Джерело
1
Наукова стаття
The effect of Amaranth oil on monolayers of artificial lipids and hepatocyte plasma membranes with adrenalin-induced stress


ННЦ "Інститут біології та медицини"
НДС Мембранології та цитології
Цитології, гістології та репродуктивної медицини

Островська Галина Віталіївна
Рибальченко Володимир Корнійович



2014
Food Chemistry
т.147 c.152-159

Повернення до списку

Вгору