Видання

Food Science for Well-being: Central European Congress on Food (CEFood)


ID: 175477
Кількість показів: 156
дата змінення: 01.11.2016 13:03:06
Ким змінено (ім'я): (chem14) Ігор Фесич
Видано:  в Україні
Місце знаходження:  Київ


Публікації у виданні





Тип
Назва документу
Автори
Рік видання
Джерело
1
Тези
Obtaining cationic starch and its using in shampoo production


Хімічний факультет
НДЛ Синтез неорганічних сполук та матеріалів для нової техніки

Фесич Ігор Володимирович
2016
Food Science for Well-being: Central European Congress on Food (CEFood)
т.8 c.103
2
Тези
Research of the charge composition for synthesis of oxide-polymer composite by thermal gravimetric method


Хімічний факультет
НДЛ Синтез неорганічних сполук та матеріалів для нової техніки

Фесич Ігор Володимирович

2016
Food Science for Well-being: Central European Congress on Food (CEFood)
т.8 c.108

Повернення до списку

Вгору